Guntec tuk na zbrane

24393
Kód produktu24393
Silno priľnavý, syntetický špeciálny tuk s obsahom keramických pevných mazacích látok. Vďaka svojmu vynikajúcemu mazaciemu účinku zaručuje spoľahlivú funkciu všetkých typov zbraní. Obsiahnuté pevné mazacie látk...Viac informácií
5,48 EUR 4,53 EUR bez DPH
U predajcov
Skladom
Prepravnou spoločnosťou:streda 3.4.
EUH208 - Obsahuje alergénne látky. Môže vyvolať alergickú reakciu.

Silno priľnavý, syntetický špeciálny tuk s obsahom keramických pevných mazacích látok. Vďaka svojmu vynikajúcemu mazaciemu účinku zaručuje spoľahlivú funkciu všetkých typov zbraní. Obsiahnuté pevné mazacie látky dodávajú tuku vlastnosti pre núdzový chod v kritických mazacích situáciách, kedy sú zaručené nejnižšie možné hodnoty trenia a najlepšia možná ochrana pred opotrebením. Aj pri extrémnych prevádzkových podmienkach poskytuje potrebnú antikoróznu ochranu pre všetky kovové súčiastky.

Pre mazanie zbraní a ich súčiastok všetkých druhov. Špeciálne je vhodný pre mazanie párových súčastí zbraní typu kov na plaste, resp. kov na kov alebo plast na plast, a tiež pre mazanie jemných mechanických súčastí. Taktiež pre mazanie súčiastok v nízkoteplotnom rozsahu a súčiastok, ktoré pracujú v širokom teplotnom rozsahu.
20 ml
GUNTEC Waffenfett

Staré zvyšky tukov je možné bezproblémovo odstrániť Rýchločističom PRO (obj. č. 20849) spoločnosti LIQUI MOLY.

PopisPoužitieObjemOriginálny názovOdporúčanieNa stiahnutie
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoPodrobné nastavenie